Tuesday, August 23, 2011

Gambar yang menarik di negara China






                                             Menyidai pakaian di tempat public...



                                                         Memasak menggunakan tin..




                                                 Kencing di tong sampah shoping complexs



                                                Tak OKU pun boleh pakai kerusi roda






                                                     Mengetip kuku kat tempat public





                            Ingat ini rumah panjang nenek bapak engkau ke angkat kaki macam ni..


                                     Aduh,berak kat tempat macam ni pulak...Rumah tak de toilet ke..


                                               Ni pulak,tidor kat tempat awam pulak...


                                   Apa kes pulak ni kissing kat playground.Tak de tempat lain ke...


                                 Ha..ni yang best nya....Tak malu ke nak beromen di tempat awam??

0 comments:

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

Facebook Anak.Watan.Betong

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites